BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 01.12.2013

Tüm Burçların Günlük Burç Günlük Burç yorumları

KOÇ BURCU: Çevrenizde özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerin sizi olan davranış şekillerinden farklı anlamlar çıkarmanız mümkün. Bugün, Ay’ın bulunduğu konum, organizasyon çalışmalarınıza daha çok ağırlık vermenizi öneriyor.

BOĞA BURCU: Kendinizi aşma konusunda başarılı çalışmalar içindesiniz. Mesleki anlamda sezgilerinizi ustaca kullandığınız için, çevrenizden takdir alıyorsunuz. Ailenizle ilgili yapıcı davranışlar sergilemenize rağmen, olaylar sizi zorladığı zaman, kendinizi güçsüz hissediyorsunuz. Siz her zaman aşılması zor olan hedefleri seçiyorsunuz.

İKİZLER BURCU: Duygusal yaşantınızla ilgili hareketlenme söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda duygusal etkilenmeler yaşamanız mümkün. Yeni tanışacağınız kişilerle farklı bir elektrik yakalayabilirsiniz. Bugün çocuklarınızla ilgili bir takım çalışmalar söz konusu olacaktır. Kişisel egonuzun yüksek olduğu bir gün.

YENGEÇ BURCU: İçsel disiplininizi güçlü tutmayı başaracağımız bu günde, olayları sakin bir şekilde izleyeceksiniz, Seyirci kalmayı başarabilir ve kendinizi denetleyebilirseniz, olayların seyri istediğiniz boyuta gelecektir. Bugün, gizli hırslarınızı yaşama geçirme konusunda sistemli hareket etmekle, kazançlı çıkacağınızdan emin olabilirsiniz.

ASLAN BURCU: Duygularını açıklama konusunda oldukça cesur davranıyorsunuz. Bugün, hayal gücünüzü kullanabileceğiniz alanları tespit ederek, enerjinizi olumlu bir şekilde kullanacaksınız. İçsel disiplininiz mükemmel ve çalışkanlığınızı bir kez daha ortaya koyacak, doğru çalışma alanlarını bulacak ve çalışmalarınızı bu yönde ilerleteceksiniz.

BAŞAK BURCU: Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcı fikirlerinden etkilenmemeniz mümkün değil. Bugün onlarla ortak bir proje üretme yoluna gidebilirsiniz. Geleneksel yapınızı zorlayacak olaylardan uzak kalmaya çalışıyor olsanız bile, yeni fikirler sizin için son derece cazip oluyor. Bugün biraz hareketli olmanızda yarar var.

TERAZİ BURCU: İş yaşantınızda farklı düşüncelere sahip olsanız bile, inatçı ve pratik davranışlarınız sayesinde işinizde istediğiniz disiplini kurmayı başaracaksınız. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı yeğlerseniz, ilişkinizi her anlamda pozitif olacaktır..Bazen gereğinden fazla katı davranışlar sergiliyorsunuz.

AKREP BURCU: Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Mesleki anlamda kendinize disiplin kazandırma çabası içindesiniz ve elde ettiğiniz her şeyi, kendi gücünüze dayalı olduğunu görmek, sizi olumlu etkileyecek.

YAY BURCU: Duygusal konuların sizi etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe, herkesin sorunlarından etkileniyorsunuz. Bugün dostlarınızın sizden bekledikleri bir takım destekleri kendi imkanlarınız dahilinde vermek isteyebilirsiniz. Şartlarınızı zorlamaktan kaçınmalı ve olayları kendi akışı içinde değerlendirmelisiniz.

OĞLAK BURCU: Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakları farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.Aktif düşünmeniz sayesinde başarılı oluyorsunuz.Kendinize yakın kişilerle fikir birliği içinde olacaksınız.

KOVA BURCU: Bugün, duygularınız sizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Arkadaşlarınızla güçlü bağlar oluşturacak ve istediğiniz başarıyı elde etmek için, kendi tarzınızı çevrenize yansıtmak isteyeceksiniz.Gücünüzü ortaya koymak için gerekli detayları sağlamalı ve adımlarınızı sıkı bir şekilde atmalısınız. Bugün yaşamınızı irdelemek isteyebilirsiniz.

BALIK BURCU: Sevdiklerinize her konuda destek vermekten yanasınız. Ailenizin kadınlarıyla ilgili duygusal olaylar gündeme gelecektir. Karşılıklı güven duygularının önemli aşamalara neden olmasıyla, bir çok paylaşımlarınız söz konusu olacak.Yaşamınızı kökten bir şekilde sorgulama ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı